vrijdag 2 september 2011

Inspirerend en indrukwekend ....


Zit hier gewoon jankend achter mijn laptop .....
Wat zeuren we nou allemaal nog ......

5 opmerkingen:

Pleuntje zei

Als dit je niet kan raken................groet Petra

Carreau Confiture zei

prachtig!

Marièlle zei

Ik snap het helemaal!

Als moeder van twee (geadopteerde) kids raakt het mij ook echt diep in mijn hart. Wat een power heeft die gozer, geweldig!
En hoewel het verhaal van mijn kids heel anders is, is er ook veel hetzelfde, ook zij weten niet exact hoe oud ze zijn, als ik hem dat zo pontificaal hoor zeggen besef ik opeens hoe raar dat eigenlijk is....het geeft stof tot nadenken.
Dankjewel voor het delen van dit mooie filmpje!

CreaCuties zei

Kwart over 8, op de bank, en de tranen biggelen over mijn wangen. idd, wat zeuren we toch! Kijk eens om je uren voor je je grote bek open trekt! Wauw, thanks hiervoor lady! Mijn hart is weer geraakt, en dat is soms ff zooo goed en nodig! X

Hannie Mars zei

Dat deze mensen gewoon doen waar ze voor gaan!!! Super geweldig! Ik heb ook een gehandicapt broertje, zou geen 15 jaar worden en in een rolstoel belanden. Nu is hij 38, woont zelfstandig, niet in een rolstoel en werkt bij een "gewone" baas!Mensen als op het filmpje zijn ook "gewone" mensen, met een doel! En waar een wil is is een weg. Dit lukt deze zanger, maar vele met hem!Trots op allemaal die er neit bij de pakken neer gaan zitten!!! Dank je wel voor dit super geweldige filmpje!!!